X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sulivívó Találkozón a pécsi baptista sportiskolások

2018. 04. 19. 12:22 | HÍREK

A Magyar Vívó Szövetség szervezésében III. alkalommal került sor az Országos Sulivívó Találkozóra és Diákolimpiára, ahol hét tanulóval a baptista sportiskola is képviseltette magát.


 

A nap során a kisdiákok rengeteg élménnyel gazdagodtak. Találkoztak a magyar vívóválogatott jelenlegi és volt tagjaival, többek között Nagy Tímea kétszeres olimpiai és hatszoros világbajnok párbajtőrözővel, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívóval és Szatmári Andrással, aki a férfi kardvívás jelenlegi világbajnoka.

A találkozó keretein belül a gyerekek egy hat állomásból álló Tudáspróbán vettek részt, ahol különböző játékos feladatokat teljesítettek (többek között: labdaszúrást, karika-túrát, pénzkitörést, elektrotust). 

A nap végén megrendezett gálaműsoron megnézhették  a „B” kategóriás Diákolimpia döntőit, a Pető Intézet kerekesszékes vívóinak bemutatóját és a kardvívás jelenlegi világ- és olimpiai bajnokának gálameccsét.

A Sulivívó Találkozóra az iskola leendő elsős sportosztályának tanító nénije, Mátyási Lili vitte el a gyerekeket, aki egyben az iskolai vívó csapatának edzője is.  

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Második idegen nyelv választás előzetes felmérés

19.
NOV.

J-Ly megyei döntő

19.
NOV.

Hálaadásról megemlékezés

19.
NOV.

Ifjú zenebarátok világnapja: Filharmónia Ifjúsági Hangversenyek 2. bérleti előadás

19.
NOV.

Szalagavató bál

20.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE