TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hasznos és vidám napok

2018. 07. 06. 12:32 | HÍREK

Amerikaiak segítették a nyelvtanulást az elmúlt napokban Seregélyes és Velence baptista oktatási intézményében is. 

Texasból érkezett három anyanyelvi önkéntes a Seregélyesi Baptista Általános Iskolába azért, hogy az intézmény német szakos nyelvtanáraival kiegészülve egy héten át toboroztassa a gyerekeket. A 30-30 diák kimondottan gyakorlat-orientált, játékos nyelvi foglalkozásokkal töltötte napjait: közülük sokan még arra is boldogan vállalkoztak, hogy a csütörtök esti bográcsozás után a tornateremben aludjanak. Seregélyes egyébként közismert a környéken remek iskolai rendezvényeiről. Sajtos József igazgató elmondta, nyaranta egy sor különböző tábort szerveznek rendszeresen: napközit, két kézilabda, két nyelvi, tollaslabda valamint alkotó tábort, a vállalkozóbb kedvűek pedig Kéktúra vándortáborra nevezhetnek be.

Az intézményvezető arról is szólt, terveik között szerepel egy pályázat segítségével az, hogy kamerát helyezzenek el a falu néhány gólyafészkében. Ritka csodája ugyanis a településnek, hogy miközben országszerte csökken a gólyák száma, Seregélyesen ma is nem kevesebb, mint tizenkét fészek népesült be a magyarok szeretett madarával.

Velencén is amerikaiak tanították az elmúlt napokban az angolt, egyetemisták érkeztek Észak-Karolinából, akik bibliaórákat is tartottak a Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskolában, amely gimnáziumi osztály indítására készül. Alsós és felső tagozatos diákok együtt mintegy százan éltek a lehetőséggel, kézműves- és sportfoglalkozásokon vettek részt, ismerkedtek az amerikai kultúrával.      

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

U11, U17. Országos bajnokság Tollaslabda

27.
ÁPR.

Kirándulás Mocorgó Óvoda

27.
ÁPR.

A tanítási év utolsó tanítási napja végzős évfolyam – esti tagozat

29.
ÁPR.

Nevelőtestületi értekezlet

29.
ÁPR.

Osztályozó vizsgaidőszak a végzős évfolyamnak és az előrehozott érettségizőknek

29.
ÁPR.

Érettségi beadandó feladatok leadása (pl.: média, társ. ism. rajz)

29.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE