TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Debreceni diák a dobogó legfelső fokán

2016. 04. 28. 09:48 | HÍREK

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV). Ezek országos döntője a Szakma Sztár Fesztivál keretében zajlott április 18-a és 20-a között Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban.

 

 

A megmérettetésen közel negyven szakmában több mint ötezer tanuló tette próbára tudását. A döntőbe kétszáztizennégy diák jutott be száztíz oktatási intézményből. Ők főként gyakorlati feladatokat oldottak meg a több napos versenyen. Dan Réka Judit, Diószegi Sámuel Baptista Szakközépiskola és Szakiskola végzős fodrász tanulója a második legjobb eredménnyel jutott be az országos döntőbe, ahol végül is az első helyen végzett egy olyan mezőnyben, ahol - a zsűri elnöke szerint- a korábbi évekhez képest, nagyon magas elméleti és gyakorlati tudással rendelkeztek a résztvevő diákok. Így mindannyian felmentést kaptak a tanév végén esedékes szakmai záróvizsga alól. Gratulálunk a kiváló eredményhez.

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Karácsonyváró délután Sásastó Úti Óvoda

13.
DEC.

Luca napi vásár

13.
DEC.

Nyílt nap

13.
DEC.

Országos Szépíró Verseny iskolai forduló

13.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE