TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

CETELEM ZÖLDSULI PROGRAM

Pályázati kiírás 2015


A Magyar Cetelem Bank az elmúlt évek sikereire építve, idén ötödik alkalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli program pályázatot.


A program az idei évben megújul, osztályközösségek számára hirdetünk környezetvédelmi témában képzőművészeti pályázatot.


A pályázat témája: "Szerintetek mi a legfontosabb tevékenység, amit a környezetünk megóvásáért tehetünk? Készítsetek az osztállyal egy képzőművészeti alkotást, amellyel fel tudjátok rá hívni a figyelmet! Használjatok minél érdekesebb, különlegesebb technikát!


A pályázat nyereménye: 150 000 Ft, melyet az osztály erdei iskolai táborozásra használhat fel.


A nyertesek száma: 30 osztály pályamunkáját díjazzuk.


Kiíró: Magyar Cetelem Bank Zrt. (1062 Budapest, Teréz krt. 55-57.)

A pályázat célja


A Cetelem Zöldsuli Program célja a környezettudatos gondolkodás erősítése az általános iskolás gyermekek, vagyis a jövő generációjának aktív bevonásával. A pályázat keretében nyújtott támogatás segítségével a hazai általános iskolák osztályai számára lehetőség nyílik az erdei iskolákban, táborokban való részvételük finanszírozására.
A pályázat lehetőséget teremt az osztályoknak, hogy diákjai az erdei iskolákban az iskolapadokból kikerülve valós természetismereti és környezetvédelmi tapasztalatokat és élményeket szerezhessenek. Az erdei iskolákban tanultak hatására a gyermekek sokkal környezettudatosabbá válnak, bolygónk iránti felelősségérzetük növekszik.
A pályázaton a Cetelem 30 osztály számára nyújt az iskolai alapítványokon keresztül, osztályonként 150 000 (százötvenezer) forint értékű támogatást az erdei iskolai táborban való részvétel költségéhez.

Pályázati feltételek


1. A pályázók köre


A pályázaton indulhat bármely magyarországi általános iskolai osztály az iskolában létrehozott alapítványon keresztül. A pályázaton való indulás feltétele, hogy a Pályázó vállalja a pályázatban meghirdetett feltételek teljesítését

2. A jelentkezés feltételei


A pályázó teljes körűen és feltétel nélkül elfogadja a pályázati kiírásban részletezett feltételeket és a nyertesek kiválasztásának módját. A pályázó a pályázati anyag benyújtásával hozzájárul, hogy a pályázatban szereplő információkat, illusztrációkat a Kiíró nyilvánosan felhasználja a program népszerűsítése és kommunikációja során időbeli korlátozás nélkül.


A pályázó

  • hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat benyújtásával a Kiíró jelen pályázattal összefüggésben felhasználhatja az iskola és az osztály nevét
  • biztosítja az osztályfőnök hozzájárulását a pályázaton való elinduláshoz 
  • vállalja, hogy díjazás esetén a nyeremény teljes összegét a nyertes osztály erdei táboroztatására fordítja 
  • vállalja, hogy a megvalósításról fényképes beszámolót küld a Kiíró részére, valamint 
  • hozzájárul ahhoz, hogy a beszámoló írásos és képi elemeit a Kiíró kommunikációs célból felhasználhatja.

A Kiíró azon pályázatokat tekinti érvényesnek, amelyek a fenti feltételeket teljesítik.

3. A pályázati anyag tartalma


Kötelező elemek:

 

  • o 1 db képzőművészeti alkotás, amely lehet például plakát, poszter, kollázs, fotómontázs, szobor, installáció, melynek témája: "Szerintetek mi a legfontosabb tevékenység, amit a környezetünk megóvásáért tehetünk? Készítsetek az osztállyal egy képzőművészeti alkotást, amellyel fel tudjátok rá hívni a figyelmet! Használjatok minél érdekesebb, különlegesebb technikát!
  • Pályázó osztály adatai: iskolai alapítvány neve, iskola neve, iskola elérhetősége, igazgató neve, osztály neve, osztályfőnök neve, kapcsolattartó neve, elérhetősége
  • A pályázati anyag feltöltésekor egy rövid, maximum 600 karakter (szóközökkel) hosszú pályázat-összefoglaló, amelyet a Kiíró a pályázat online szavazófelületén a pályázat bemutatására használ fel. Ennek megírásánál vegyék figyelembe, hogy ez a szöveg fogja ösztönözni a szavazókat, valamint, hogy a szavazófelületen az iskola és osztály nevét, címét minden esetben megjelenít a Kiíró, tehát ezek elhagyhatók az összefoglaló szövegéből.


4. A pályázat határideje, beküldési módja


A pályázatok beérkezésének határideje: 2015. április 01. éjfél


A pályázati anyagot, egy db fotót az elkészített képzőművészeti alkotásról, tekintettel a környezetvédelmi szempontokra, a pályázóknak egy internetes felületre, az erre a célra kialakított http://www.cetelemzoldsuli.hu címen elérhető weboldal megfelelő rovatába kell feltölteni.

5. A pályázatok megvalósítása


A pályázat nyertese a nyeremény összegéből az erdei iskolai táboroztatását 2015. december 31-ig megvalósítja. A nyereményből lehetséges a táborozás költségeinek részfinanszírozása, de arra is lehetőség van, hogy egy olyan programra fordítsák, amely a tábor ideje alatt, a tábor helyszínén kerül megrendezésre, és azon a nyertes osztály vesz részt.

6. A pályázatok elbírálására vonatkozó információk


Valamennyi beérkező, érvényes pályázat részt vesz a Cetelem Zöldsuli Program weboldalán lebonyolításra kerülő nyilvános, online szavazáson.
Az online szavazás 2015. április 07. 12:00 óra és április 21. 12:00 óra között zajlik.


A támogatásban részesülő iskolai alapítványok kiválasztása a következők szerint történik:


1. Közönségszavazás: Tizenöt, legtöbb online szavazatot gyűjtő osztály pályázata egyenként 150 000 (százötvenezer) forintos támogatást nyer az erdei táborokban való részvételhez.


2. Zsűrizés: Tizenöt pályázati művet, a Cetelem és partnerei munkatársaiból álló zsűri szakmai döntése alapján kiválasztott pályázat szintén egyenként 150 000 (százötvenezer) forintos támogatáshoz jut, amelyet az osztály erdei iskolai táboroztatásához használhat fel.


Eredményhirdetés:


Az eredményhirdetés legkésőbbi időpontja: 2015. április 30.


Az eredményhirdetésre a http://www.cetelemzoldsuli.hu internetes oldalon kerül sor.
A nyerteseket a Kiíró levélben, e-mailben vagy telefonon tájékoztatja a pályázaton elnyert támogatás folyósításának részleteiről.

7. A pályázattal kapcsolatos kérdések, további információk


A pályázattal kapcsolatos esetleges kérdéseit, észrevételeit a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre várjuk.


További információ: http://www.cetelemzoldsuli.hu

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Körzeti tollaslabda diákolimpiai döntő

18.
JAN.

Magyar kultúra napja

18.
JAN.

Osztályozó vizsga

18.
JAN.

Első félévi osztályozó értekezlet, az első félév utolsó tanítási napja

18.
JAN.

Szülői értekezletek a csoportokban

18.
JAN.

Gebevit szakmai bemutató

18.
JAN.

Implom József helyesírási verseny megyei döntő

18.
JAN.

Nevelőtestületi továbbképzés

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE