X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A Pécsi Tudományegyetem partnerintézménye lett a Baptista Szeretetszolgálat Széchenyi István Gimnáziumának Radnóti utcai telephelye

2017. 12. 01. 14:45 | HÍREK

A Pécsi Tudományegyetem Tanárképző Központja pályázatot hirdetett „A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PARTNERINTÉZMÉNYE” cím elnyerésére. A pályázat célja olyan partnerintézményi kör kialakítása volt, melyben a partnerek elkötelezettek a pedagógusjelöltek szakmai fejlődésének támogatására, mentorpedagógusai pedig elhivatottak a hallgatók felkészítésére. 

A pécsi iskola pályázata a Tanárképző Központ Tanácsának határozata alapján megfelelt a pályázati feltételeknek, a mentortanárokkal szemben támasztott követelményeknek. Az iskola küldöttsége 2017. november 30-án a Dél-Dunántúli Regionális Pedagógusképző Fórum ülésén vehette át a partnerintézmény létrejöttét igazoló táblát.

Az elnyert cím 2018. január 1-től határozatlan időtartamra, a partnerintézményekkel, illetve a mentorpedagógusokkal szemben támasztott követelmények fennállásának és teljesülésének idejére szól. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az iskola januártól fogadhatja és mentorálhatja általános és középiskolai képzésében is a PTE hallgatóit. Az intézményt feljogosítja a cím elnyerését igazoló, az egyetem által adományozott cím használatára, az ezt igazoló táblának az intézmény falán való elhelyezésére, weblapon történő megjelenítésére.

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE