TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Törökszentmiklósi tehetségek

2017. 05. 12. 10:16 | HÍREK

A Baptista Szeretetszolgálat EJSZ törökszentmiklósi Kölcsey Ferenc Általános Iskolája az Új Nemzedék Központ pályázatán öt évre elnyerte a Minősített Tehetség Műhely címet. 

Ezt a pályázatot az EFOP 3.2.1-15-2016-00001 „Tehetségek Magyarországa” kiemelt projekt keretében írták ki. Ősz óta, több fordulóban kellett megmérettetni az intézménynek a tehetséggondozó tevékenységét. Minősítési eljárásrendben rögzített, szigorú szempontrendszer elvárásainak való megfelelést vizsgáltak az eljárás során.

Mit takar a Minősített Tehetséggondozó Műhely (MTM) cím?

A Minősített Tehetséggondozó Műhelyek olyan egyenletes területi lefedettséget biztosító, egységes szempontok alapján kiválasztott tehetséggondozó mintaintézmények, amelyek egyszerre végeznek a kiemelten tehetséges gyermekekre-tanulókra, valamint az érintett pedagógusokra, szakemberekre irányuló, önfejlesztést célzó minőségbiztosítási tevékenységeket. A Minősített Tehetséggondozó Műhely névvel jelölt új tehetséggondozó mintaintézményi szerepkör betöltése minősítési eljárás révén valósul meg. A cím elnyerésére azon, a tehetséggondozás terén hagyományokkal, dokumentálható eredményekkel rendelkező nevelési-oktatási intézmények pályázhatnak, amelyek tehetséggondozó tevékenysége nagy múltra tekint vissza, és intézményi szinten is elkötelezettek a tehetséggondozás mellett. Az MTM-hálózat kialakításának célja, hogy minden tehetséges tanuló az igényeinek, képességeinek legmegfelelőbb fejlesztésben részesüljön, továbbá, hogy az intézmény meghatározott földrajzi környezetében elhelyezkedő nevelési-oktatási intézmények számára intézményközi szakmai tanácsadást, konzultációs lehetőséget biztosítson. A célok elérése érdekében az Új Nemzedék Központ a címbirtokos intézményeket célzott pedagógus-továbbképzésekkel, mentortámogatással, szakmai rendezvények megvalósításával, tárgyi eszközök és szakmai konzultációs lehetőségek biztosításával, valamint az intézmények szakmai együttműködésének támogatásával segíti.

A hét régióban 38 ilyen MTM-et választottak ki, közöttük van a mi iskolánk is. Gratulálunk az intézmény vezetésének, a tehetséggondozást végző pedagógusoknak, valamint az intézmény valamennyi dolgozójának! Nagyon büszkék vagyunk rájuk! További sok sikert és eredményes munkát kívánunk!

A Baptista Tehetség Tanács nevében:

Oros Róza
köznevelési szakértő


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.

Temetőlátogatás, elhunyt diákjaink, kollégáink sírjának felkeresése

25.
OKT.

Reformáció napja

25.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE