X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szalagtűző ünnepség a Diószegiben

2013. 11. 25. 22:06 | SULI BLOG - DIÁKOK ÍRÁSAI

Október 27-én, szombaton 16 órakor rendezték meg a debreceni Főnix Csarnokban a Diószegi Sámuel Szakközép- és Szakiskola végzős diákjainak színvonalas szalagtűző ünnepségét. Köszöntötték a jelenlévőket, a szalagtűzés előtt álló diákokat és a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi személy debreceni tankerületének képviseletében megjelent dolgozóit.

A középiskolában idén 10 végzős osztály, több mint 286 diákja jut el tanulmányai befejezéséhez, és ennek első lépéséhez, a végzősöket megillető szalag feltűzéséhez.

Magyarország, Debrecen város és a Diószegi Sámuel Szakközép- és Szakiskola zászlajával vonultak be palotás ruhában a zászlóvivők. A végzős osztályok a bevonuló zene felhangzása után a szólítás sorrendjében vonultak a szalagtűzés kijelölt helyszínére.

Miután minden osztály megérkezett a helyére, a felhangzó zenére mindenki közösen elénekelte a Himnuszt. Ezt követően Reményik Sándor Akarom című versével köszöntötték a szalagtűzés előtt álló diákokat, majd az iskola végzős tanulói Győrfi Beáta, Jónás Brigitta, Petruszka Árpád és Tiszai Réka a 12.D osztályból, Homonyik Sándor Sose búcsúzz el! című dalát énekelték el. Ezt követően az iskola volt tanulója Kovács Barnabás és a „Once” produkciója következett, akik Beyonce I was here című dalát adták elő. A zenés műsorszámok után következett az ünnepi beszéd, ezt követően Delimann Bernadett 12. C osztályos tanuló, Fehérvári Zsóka: A küszöbön állva című versét adta elő. A szavalat után megkezdődött a kiemelt tűzés Balogh Péter igazgató úr által.

A többi végzős diák az osztályfőnökeiktől kapták meg szalagjaikat a kitűzővel. A szalagtűzés ünnepélyes pillanatai után énekes és táncos produkciók következtek. Az egyik fellépő Márkus Luca volt, aki Debrecen hangja győztese is. Ezután a Once együttes játszott a nézőknek, majd a Virágkarneválok állandó, többszörös díjnyertes résztvevője, a Valcer táncstúdió bálnyitó keringőjét csodálhatta meg a közönség. Ezt követően az osztályok tánca következett, akik POM-POM táncot, latin showtánc produkciót, DISCO MIX zenés egyveleget, HUNGARIA MIX-et adtak elő, végül egy meglepetéstánc következett, ami egy humoros KÁN KÁN tánc volt. A táncok után az est záróakkordja a gyertyás felvonulás volt, a DIÓSZEGI felirat kirakásával. Az ünnepség végén pedig látványos, egyedi zenés tűzijátékot láthattak a jelenlévők, majd az elmaradhatatlan közös tánccal ért véget az ünnepélyes szalagtűző. Nagy szeretettel gratulálunk a Diószegi Sámuel Szakközép- és Szakiskola 2011/2012 évfolyam végzős diákjainak!

 

Hegedűs Hanna 12.E

Diószegi Sámuel Szakközép- és Szakiskola

Felkészítő tanára: Dr. Dósáné Gargya Tünde

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanárok utolsó munkanapja, Záró nevelőtestületi értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet (10:00 óra)

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet 8 órától

28.
JÚN.

Igazgatói elemzés, intézkedési terv küldése.

28.
JÚN.

Tanévzáró ünnepély

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró nevelőtestületi értekezlet

28.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE