TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Siker a környezetvédelem területén

2018. 04. 05. 11:41 | HÍREK

A Curie Oktatásfejlesztő és Tehetséggondozó Alapítvány és a Magyar Tehetséggondozó Társaság kémia és környezetvédelmi szekciója a 2017/2018-as tanévben is meghirdette a Curie Környezetvédelmi Emlékversenyt az általános és középiskolák magyarországi és határainkon túli magyar tanulói számára.

A versenyre 3 fős csapatok nevezhettek be. A pécsi Széchenyi I. Gimnázium Radnóti utcai iskolájából induló 10. osztályos csapatunk (Stefan Roland, Szabadkai Dárius és Hegedűs Patrik) továbbjutott három iskolai forduló után a Curie Országos Környezetvédelmi Emlékverseny területi döntőjébe. A verseny Szekszárdon zajlott, amelyen Somogy-, Tolna és Baranya megye középiskolás diákjai mérték össze tudásukat. Tanulóink a 9-10. osztályosok csoportjában második helyen végeztek.

Sikerükhöz a csapat tagjainak és felkészítő tanáruknak, Horváth Erikának szívből gratulálunk!

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ne fizessetek a rosszért rosszal, se a szidalomért szidalommal. Mondjatok inkább áldást, mert arra kaptatok meghívást, hogy áldás legyen az örökségetek.""
(1Péter 3,9))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE