TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sárosdon jártunk, testvériskolánkban

2017. 04. 11. 13:25 | HÍREK

A sárosdi testvériskola meghívására a Farkas Gyula Napokon vettek részt a  téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai.


 „Az iskolában a hét során tanulmányi és sportversenyekkel, egészségnapi programokkal, kiállítással emlékeztek meg az iskola névadójáról. A helyi csapatokon kívül a szomszéd települések és a testvériskolák, a kolozsvári Báthory István Líceum, a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola csapatai versenyeztek 3-4; 5-6; 7-8. évfolyamos kategóriában. Elsőként a természettudományos emlékversenyen mérhették össze diákjaink tudásukat. Ezt követően a csapatok előadásai versenyeztek, melyeknek témája: „Háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza” volt, kreatív jelenettel.

Ott voltunk Farkas Gyula szülőházának koszorúzásánál. A program gálaműsorral folytatódott, ahol a vendégek számára is előadtak a csapatok színdarabokat. A közös vacsora után disco-val záródott a program.

A tanulmányi versenyen induló 5-6 évfolyamos csapatunk – Hadházi Péter, Molnár Panna, Zdroba Anna – a második helyezett lett. A 7-8 évfolyamos csapatunk – Czibere Brigitta, Czibere Imre és Fekete Dániel a harmadik helyezést ért el.

A három nap alatt Székesfehérvár nevezetességei közül is megtekintettünk néhányat rövid sétánk alatt – a Középkori Romkertet, az Országalmát, a Virágórát, Kati néni a fertályos asszony és Mátyás bohócának, Mújkónak a szobrát. A sétánk végén meghallgattuk az Órajátékot.

A hazaúton rövid kitérőt tettünk a Velencei-tóhoz.”

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.

Temetőlátogatás, elhunyt diákjaink, kollégáink sírjának felkeresése

25.
OKT.

Reformáció napja

25.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE