X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Rácsos sisakban a tóparton

2017. 07. 06. 12:56 | HÍREK

Amerikai trénerek hazájuk futballjának trükkjeire, mesterfogásaira oktatják, alapvetően kitartásra nevelik azokat a magyar fiatalokat, akik nem ijednek meg a nyári melegben sem a fizikai kihívásoktól. A programot a Baptista Szeretetszolgálat támogatja. 

Az agárdi csónakkikötő mellett, a füves térségen a nálunk még csak leginkább televíziós közvetítésekből és játékfilmekből ismert amerikai futball jellegzetes felszerelésébe öltözött fiatalokat láthatott az elmúlt napokban a strandra igyekvő látogató. Persze, látványosságnak sem utolsó ez a játék, a részvétel azonban már egészen mást követel meg: kitartást, figyelmet, összpontosítást. Az elmúlt napokban a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium erre vállalkozó diákjai Agárdra, egy tóparti szállodába költöztek, hogy a délelőttöt a Kalifornia Week és a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében a délelőttöt bibliaórákkal, a délutánt edzéssel töltsék. Huszonöten vállalkoztak arra, hogy a nyári szünidőből erre áldoznak néhány napot: akik nem ismerik túl jól ezt a látványos és gyors tengerentúli sportot, azoknak talán furcsa lehet, hogy a jelentkezők közül tizenöten lányok voltak! A foglalkozásokat virginiai trénerek vezették. A felszerelést a Baptista Szeretetszolgálat biztosította a kemény játékhoz, amely rövidesen Pécsett folytatódik.      


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanárok utolsó munkanapja, Záró nevelőtestületi értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet (10:00 óra)

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet 8 órától

28.
JÚN.

Igazgatói elemzés, intézkedési terv küldése.

28.
JÚN.

Tanévzáró ünnepély

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró nevelőtestületi értekezlet

28.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE