TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Little help

2015. 09. 24. 11:44 | SULI BLOG - TANÁROK ÍRÁSAI

Az elmúlt tanévhez hasonlóan újra van egy kis „segítségünk” az angol nyelvi órákon. Joelle Nye Pennsylvania államból érkezett, akárcsak tavaly Christa Piccininni.

 

A csokoládéjáról híres Hershey mellől, melyet Amerika szerte Csokoládévárosnak, illetve a Föld legédesebb helyének neveznek. Milton Hershey 1883-ban Pennsylvaniában alapított karamellgyárat, azonban hamar rájött, hogy a jövő sokkal inkább a csokoládéé, így kísérletezni kezdett a különféle összetevőkkel, mígnem kifejlesztette azt az ízt, ami ma is ott rejlik minden falat Hershey's csokoládéban. A Pacific Northwest cég organikus csokoládékat gyárt 1994 óta. A cég bemutató túrákat szervez az érdeklődőknek, kezdve attól, hogy hogyan is termesztik a kakaót, egészen a késztermék megkóstolásáig.

 

Joelle tanári végzettséggel rendelkezik, és augusztus óta tartózkodik Magyarországon. Először Velencén vett részt egy magyar nyelvtanfolyamon, azaz ismerkedett a magyar nyelv nehézségeivel. Ellátogatott Budapestre is, ahol a város látnivalóit tekintette meg. Kisújszállásra augusztus 24-én érkezett.

 

Joelle (középen) a velencei magyar nyelvi és országismereti kurzuson

 

Az angol órákon Joelle beszélget, kommunikál a diákokkal. Segíti Duli Annamária és Rádai Mária angol tanárnők munkáját a szakközépiskolai osztályokban. A hét több napján is jön hozzánk és kedvességével, vidámságával szórakoztatóvá teszi az angol nyelv tanítását a hat nappalis szakközépiskolai osztályunkban. Szuper prezentációja jóvoltából megismerkedhettünk az amerikai szokásokkal, érdekességekkel.

 

Köszönjük, hogy a Baptista Szeretetszolgálat biztosította ezt a lehetőséget iskolánk számára, és Joelle Nye munkáját és türelmét is nagyon köszönjük!

 

Duli Annamária és Rádai Mária tanárnők

Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola és Szakiskola

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megemlékezés a kommunizmus áldozatairól

22.
FEBR.

A kommunista és egyéb diktatúrák áldozataira emlékezünk

22.
FEBR.

Kommunista diktatúra áldozatai

22.
FEBR.

Nyílt farsang a szülők bevonásával, részvételével

22.
FEBR.

Megemlékezés a kommunista és egyéb diktatúrák áldozataira

22.
FEBR.

Nevelés nélküli munkanap (2.) Inklúzíó (?)

22.
FEBR.

Farsang - Petőfi Óvoda

22.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE