TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Közel hétszázan adtak hálát Tiszaszalkán az örömökért

2014. 12. 05. 10:23 | HÍREK

Tiszaszalka, Lónya, Tiszakerecseny, Újkenéz - Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke is részt vett az ünnepségen.


A Hétvezér Baptista Általános Iskola Óvoda és AMI tornatermében nagyszabású hálaadó rendezvényre került sor.

 

A közel hétszáz gyerek, pedagógusaik és szüleik együtt adtak hálát a Jóistennek a mindennapok apró örömeiért, a családért, az ételért, a hitért. Az iskola és telephelyeinek (Lónya, Tiszakerecseny, Újkenéz) tanulói színvonalas műsorral kedveskedtek a megjelenteknek, akik között köszönthettük Szenczy Sándort, a Baptista Szeretetszolgálat elnökét. Üde színfoltot jelentett a pedagógus énekkar fellépése. A műsor végén közös énekléssel tettük felejthetetlenné a napot – újságolta Bíró János 8/b osztályos tanuló.

 

Szenczy Sándor a Baptista Szeretetszolgálatot 1996-ban hozta létre. Az alapítvány ma hazánk ötödik legnagyobb humanitárius szervezete, amely a világ huszonöt országa mellett Magyarországon is milliárdos nagyságrendű munkát végez. Sándor és családja lakott és segített már Koszovóban, Vietnámban, Jordániában, Sri Lankán, Kambodzsában. Észak-Koreába, Csecsenföldre, Irakba és egyéb „forró” válságövezetekbe sokszor inkább egyedül utazik. Munkája során találkozott államok vezetőivel, köztük három amerikai elnökkel is, tartott imaórát a Pentagonban és a kambodzsai dzsungel közepén. Aktív médiaszereplő, kommunikátor és blogger, aki hitét, életét, élményeit örömmel osztja meg igehirdetésekben, személyes beszélgetésekben is.

 

forrás: szon.hu


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.

Temetőlátogatás, elhunyt diákjaink, kollégáink sírjának felkeresése

25.
OKT.

Reformáció napja

25.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE