TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kétszer ad, aki gyorsan ad

2015. 03. 30. 12:19 | HÍREK

Jótékonysági hangverseny Seregélyesen

 

Szabó Milánnál, iskolánk 6. osztályos tanulójánál súlyos betegséget diagnosztizáltak az orvosok. Megdöbbentünk. Megtörtént, amire sosem gondoltunk - beteg lett ő is.  Milán évek óta kijárt az erdei iskola daganatos táborába a két kezelés között kikapcsolódó gyerekeknek muzsikálni. Az ő mosolya, jókedve mindenkit felüdített.

 

A hír hallatán gondolkodni kezdtünk, miben, hogyan segíthetnénk. Ujfalusi Péter, Milán trombitatanára azonnal jött az ötlettel, hogy szervezhetnénk egy jótékonysági hangversenyt, s az Ő siófoki zenekara szívesen fellépne. Az adományok pedig megkönnyítenék a család életét. Ezt követően Milán gyógykezelése közös üggyé vált. A Seregélyesi Általános Iskola Alapítványa számlát nyitott Milán részére. A koncert szervezése is beindult.

 

Szép számmal fogytak a támogatói jegyek, gyűlt a számlán a pénz.

 

Végre eljött a koncert napja. Az időjárás ellenünk dolgozott. Péntek délutánra viharos erejű szél kerekedett Seregélyesen. Már az is dicséretes volt, hogy az emberek kibújtak meleg otthonaikból, és eljöttek a koncertre. Megtelt a Művelődési Ház.

 

Ezen a péntek estén  Ujfalusi Péter vezényletével a Siófoki Fúvós Egyesület és Demény István vezetésével az Enyingi Református Zeneiskola növendékei léptek fel. A két zenekar közel két órán keresztül repített bennünket egy másik dimenzióba. Oda, ahol nincsenek beteg gyerekek, s mindenki boldogan mosolyog és egészségesen él. Egy olyan világba, amit Neked is kívánunk Milán! E jókívánságokat tolmácsolták hangszereiken keresztül a fellépő seregélyesi diákok is.

 

A koncertből és a támogatói jegyekből eddig több mint 400.000.-Ft jött össze. A gyűjtés még folytatódik! Sajnos van miért…

 

Mogyorósi Gyöngyi

Művészeti tagozatvezető, Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

 

Milán számlaszáma: Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet,

57800071-10010921

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.

Temetőlátogatás, elhunyt diákjaink, kollégáink sírjának felkeresése

25.
OKT.

Reformáció napja

25.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE