TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a kisújszállási művészeti iskolából

2016. 12. 05. 14:29 | HÍREK

A „Baptista Művészeti Napok” rendezvénysorozat keretén belül 2016. október 18-án a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő intézmények diákjai és tanárai, valamint a Kisújszállási Baptista Gyülekezet közös koncertet rendezett a Vigadóban. A műsorban a klasszikus vokális és hangszeres zene mellett, keresztény dalszerzők által hangszerelt művek csendültek fel.  A hallgatók megismerkedhettek a baptista művészeti értékekkel és felemelő koncertélményben volt részük.2016. november 18-án tartottuk meg első bérletes előadásunkat a Vigadóban. Ez a hangverseny első állomása annak a bérletes rendezvénysorozatnak, melyet a 2016/2017-es tanévre hirdettünk meg. A zeneművészet ág tehetséges növendékei mellett felléptek a Nagykun Táncegyüttes Ifjúsági csoportjának lányai, akik „Az én hajam olyan legyen…” című színpadi produkcióval ajándékoztak meg bennünket. Ezen az estén Háló Gyulától, a Baptista Egyház kommunikációs igazgatójától vehették át díjukat azok a tanulók, akik a „Baptista Művészeti Napok”-hoz kapcsolódóan meghirdetett képzőművészeti versenyen kiváló eredményt értek el.
 
2016. november 23-án lehetőségünk volt közel 50 diákkal ellátogatni Budapestre, a Bartók Béla Emlékházba. Ez a program múzeumi tárlatvezetésből és Bartók életét rövid zenei betétekkel illusztráló vetítésből állt. A gyerekeket interaktív módon, vetélkedővel és közös énekléssel vonták be az előadók a foglalkozásba. Hasznos és kellemes napot tölthettünk együtt.
 
Néptáncos növendékeink 2016. november 20-án részt vettek Dévaványán, a VI. Kádár Ferenc Népzene és Néptáncversenyen. Bronz minősítést kapott a Bengecseg Gyermek Néptáncegyüttes, ezüst minősítésben részesült Nagy Károly Mihály, valamint a zsűri arany minősítéssel jutalmazta a Nagykun Táncegyüttes Ifjúsági Csoportját.
 

                                                                                                                              Széplaki Edit

Igazgató

Baptista Alapfokú Művészeti Iskola


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megemlékezés a kommunizmus áldozatairól

22.
FEBR.

A kommunista és egyéb diktatúrák áldozataira emlékezünk

22.
FEBR.

Kommunista diktatúra áldozatai

22.
FEBR.

Nyílt farsang a szülők bevonásával, részvételével

22.
FEBR.

Megemlékezés a kommunista és egyéb diktatúrák áldozataira

22.
FEBR.

Nevelés nélküli munkanap (2.) Inklúzíó (?)

22.
FEBR.

Farsang - Petőfi Óvoda

22.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE