TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a Cserepkából, új elemek a képzésben

2018. 09. 12. 19:07 | HÍREK

Új elemekkel bővült a pécsi Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola 9. évfolyam sportiskolai osztályának képzésprogramja.

 

Egyrészt együttműködünk a Mecsek Fitness munkatársaival, akik minden kedden és csütörtökön „core-tréninget” tartanak. Másrészt hetente egy testnevelés órán amerikai testnevelő tanár van a középiskolásokkal, aki csak angolul „instruálja” őket. Célunk, a sportoló tanulóink edzésprogramjának komplex, többirányú segítése tanórai keretek között. Továbbá az, hogy az angol nyelvet a lehető legtermészetesebb közegben is megszokják.

A „core-tréning” egy komplex mozgásformát tartalmazó edzés: fejleszti a testkontrollt, stabilitást, egyensúlyt. Az állóképességet fokozza, hajlékonyságot növeli, valamint csökkenti a sportsérülések kockázatát. Ez a testmozgás, dinamikus órákat jelent a tanulóknak, ami a testtartó mélyizmaikra fókuszál. Ezt az edzésmódot az atléták már régóta alkalmazzák, mára a leginnovatívabb fitnesz mozgásforma. Mi pedig bízunk abban, mind a tartásukon, mind az eredményeiken egyaránt látni fogjuk a „következményeket”, és egyre kevesebbszer hagyja el a szánkat a: „Húzd ki magad! mondat is…

Az angol nyelv megjelenése tanórán segíti a mozgás mellett a különféle nyelvi automatizmusok kialakítását. Hallják, megértik, és gyakorolják: az egymással való kommunikációt, a sportgyakorlatok szabályait, a társas együttlétezés dinamikáját.

Reméljük, az angol nyelv aktív használatával magabiztosabbakká válnak. Mi nekik drukkolunk!

 

 

 

 

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

U11, U17. Országos bajnokság Tollaslabda

27.
ÁPR.

Kirándulás Mocorgó Óvoda

27.
ÁPR.

A tanítási év utolsó tanítási napja végzős évfolyam – esti tagozat

29.
ÁPR.

Nevelőtestületi értekezlet

29.
ÁPR.

Osztályozó vizsgaidőszak a végzős évfolyamnak és az előrehozott érettségizőknek

29.
ÁPR.

Érettségi beadandó feladatok leadása (pl.: média, társ. ism. rajz)

29.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE