TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hihetetlen, de igaz - tablet minden nagyhalászi elsősnek!

2014. 03. 27. 09:54 | HÍREK

Minden hozzánk beiratkozó elsős tanuló a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából saját tablettel kezdheti meg tanulmányait 2014 szeptemberében a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskolában - tájékoztatta honlapunkat Petró László, a Csuha Antal Baptista Általános Iskola igazgatója.


Célunk ezzel a tanulás segítése, a tájékozódás megkönnyítése, hiszen a következő tanévtől elektronikus napló kerül bevezetésre. Ennek alkalmazásával a szülő folyamatosan (akár óráról órára) figyelemmel kísérheti gyermeke tanulmányi előmenetelét, hiányzásait.

Természetesen emellett ingyenesen biztosítjuk a szükséges írószereket (füzetek, festékek, ceruzák, ragasztó, stb.), ugyancsak ingyenes elsőseinknek az úszásoktatás is.

A légúti megbetegedésben szenvedőket a hamarosan átadásra kerülő sószoba segíti a gyógyulásban, ami intézményünk tanulóinak térítésmentesen áll rendelkezésre.

A következő tanévben a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskolát választó tanulók egy része első osztálytól kezdheti meg angol nyelv tanulmányait. Emellett lehetőséget biztosítunk a gyermekek számára sakk, tollaslabda, néptánc, színjátszás alapjainak elsajátítására is.

Ezeket a lehetőségeket nemcsak a településen élő gyermekek számára kínáljuk fel. Intézményünk a Nagyhalász, Arany János utca 9. szám alatti épületében 2014. március 24-28. között nyílt hetet tart.

Az érdeklődők bővebb felvilágosítást a 42/202-205-ös számon kaphatnak.

                                                                                              
Petró László
intézményvezető
Csuha Antal Baptista Általános Iskola

 forrás: www.nagyhalasz.hu

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ne fizessetek a rosszért rosszal, se a szidalomért szidalommal. Mondjatok inkább áldást, mert arra kaptatok meghívást, hogy áldás legyen az örökségetek.""
(1Péter 3,9))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE