TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Fa Nándor üzent a seregélyesi baptista iskola kisdiákjainak

2017. 01. 13. 11:46 | HÍREK

 

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola diákjai nyomon kísérik Fa Nándor és a Spirit of Hungary útját a Vendée Globe elnevezésű nonstop Föld-kerülő vitorlásversenyen. A kihívást Sajtos József igazgató kollégáival lényegében beépítette a tantervbe: pénteken például rendhagyó földrajzórán keresték meg a magyar hajó helyzetét a világtérképen és beszéltek sok lényeges érdekességről. 

Lesz majd pályázat és vetélkedő is a nagyszerű küldetés apropóján. A gyerekek korábbi üzenetei a Spirit of Hungary kommunikációs csapata segítségével eljutottak a fedélzetre, s Fa Nándor a Horn-fok ötödik megkerülése után, útban Les Sables d’ Olonne kikötője, a franciaországi cél felé, választ küldött a seregélyesi baptista iskola kisdiákjainak: „Üdvözlöm a gyerekeket és azt üzenem, hogy merjenek nagyokat álmodni, mert mindent meg lehet valósítani, ha valaki igazán akarja. A megvalósulás a felkészültségen múlik és nem pénzen. Ha valaki igazán felkészült, majd a pénz is mellé áll." E néhány sort a pénteki földrajzórán olvasták fel a gyerekek. A rendhagyó foglalkozásról a Fehérvár Médiacentrum stábja riportot készített. 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Október 23 megemlékezés

23.
OKT.

A Kossuth iskola műsora a városi ünnepen

23.
OKT.

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE