TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Egy hét Tatán! - táborozás halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek


Pályázati kiírás 2015.

"Egy hét Tatán!"


Táborozási pályázat halmozottan hátrányos helyzetű, általános iskola felső tagozatos tanulói részére.

A pályázat célja:


Az Esély Budapest (Fővárosi Gyermek és Ifjúsági) Alapítvány Kuratóriuma díjmentes táborozás biztosítására pályázatot hirdet. A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány táborozási szolgáltatás formájában nyújtja. A jelen pályázattal elnyerhető üdülési támogatásra kizárólag a pályázati felhívásban meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.

Pályázók köre:


Minden olyan szervezet, mely bizonyítottan halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek támogatásáról is gondoskodik. A pályázat elbírálásánál előnyt élveznek a fővárosi gyermekek táboroztatását szervező pályázók.

Kedvezményezettek köre:


Halmozottan hátrányos, felső tagozatos általános iskolás gyermekek, illetve kísérőik.

Általános pályázati feltételek:

 

 • Pályázni a pályázó által az Alapítvány címére (1136 Budapest, Tátra utca 6. II.12/A) postai, illetve elektronikus úton (eselybp@gmail.com) elküldött pályázattal lehet.
 • Pályázati határidő: 2015. március 15. 24.00 óra.
 • A csoport tagjai a pályázat benyújtásának napján legalább 10 éves, de 2015. augusztus 31. napjáig 15. életévüket be nem töltött tanulók lehetnek;
 • 15 fő gyermek után egy fő felnőtt kísérő részvételét kell biztosítani. A pályázaton való részvétellel a kísérő vállalja, hogy a kedvezményezett csoport kísérőjeként kizárólagosan látja el a gyermekek felügyeletét, illetve segíti a tábori programokon való részvételüket, valamint folyamatosan együttműködik a tábor vezetésével;
 • Amennyiben a csoportban legalább 5 fő sajátos nevelési igényű gyermek kerül regisztrálásra, úgy a csoport mellé a pályázónak 2 felnőtt kísérőt kell biztosítania.
 • A pályázók a pályázat benyújtását követően visszaigazoló e-mailt kapnak
 • A hibásan, hiányosan, vagy nem feldolgozható adatokkal ellátott, illetve határidő után beérkezett pályázatok érvénytelennek minősülnek;
 • Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség;
 • Az adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti;
 • A pályázatokat az Alapítvány 2015. március 31-ig bírálja el;
 • Az elbírálást követően a pályázók a pályázatban rögzített e-mail címre kapnak értesítést az elbírálás eredményéről, legkésőbb 2015. április 8. napjáig;
 • A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a tábor helyszínére történő utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeire;
 • A pályázati támogatásban részesülő gyermekeknek TAJ-kártyájukat, valamint a szülő/törvényes képviselő által aláírt, az egészségi állapotukról szóló nyilatkozatot - amely a táborozás megkezdését megelőző négy napnál nem lehet régebbi - magukkal kell vinniük a táborozásra. (Letölthető: http://www.eselybudapest.hu)


A támogatás tartalma:


Az Alapítvány teljes körű ellátást biztosító táborozási szolgáltatás igénybevételéhez nyújt támogatást a tábor időtartamára. A tábor ideje: 2015. július 6-12.(hétfő délelőtti érkezéssel és vasárnapi, ebédet követő távozással).


A táborban résztvevők összlétszáma (kísérőkkel együtt): 150 fő


Az Alapítvány a kísérők részére is szállást és étkezést nyújt a tábor idejére.


Biztosított szolgáltatás:

 • díjmentes szállás (4+6 személyes, emeletes ágyas, komfort nélküli nyári tábori szobákban, az épület melletti külön épületben elhelyezkedő vizesblokkal) és
 • térítésmentes napi háromszori étkezés az érkezés napján vacsorával kezdve, s a távozás napján ebéddel zárva.
 • egy nagy foglalkoztató helyiség díjmentes biztosítása,
 • a vetítőterem 3 alkalommal történő díjmentes biztosítása,
 • a tábor területén található sportpályák díjmentes használatát.


A pályázatnak tartalmaznia kell a következőket:

 

 • A pályázó bemutatkozása (különös tekintettel a halmozottan hátrányos gyermekekért tett eddigi tevékenységére vonatkozóan.
 • A tábor részletes programját. (Ennek költségeihez, illetve megszervezéséhez sem anyagi, sem személyi segítséget nem biztosít az Alapítvány.)
 • A pályázó szervezet (intézmény, szolgáltató) képviselőjének büntetőjogi felelőssége tudatában kell az alábbiakról nyilatkoznia: a részt vevő gyermekek életkoráról és tanulói jogviszonyának fennállásáról; hozzájáruló nyilatkozat kép- és hangfelvétel készítéséhez és annak Alapítvány általi felhasználásához.

(letölthető: http://www.eselybudapest.hu)

A pályázatkiírók a tábor időpontját illetően a változtatás jogát fenntartják.

Tájékoztatás: Az Esély Budapest Alapítvány a táborban kép- és hangfelvételt készíthet, illetve filmet forgathat, melyet népszerűsítési célokra felhasználhat. A pályázat benyújtásával a pályázó és a kedvezményezett elfogadja a kép- és hangfelvétel készítését, és annak az Alapítvány általi szabad felhasználásához kifejezett hozzájárulását adja.

Egyéb információk: Szeri Éva +36/30-7540657

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Körzeti tollaslabda diákolimpiai döntő

18.
JAN.

Magyar kultúra napja

18.
JAN.

Osztályozó vizsga

18.
JAN.

Első félévi osztályozó értekezlet, az első félév utolsó tanítási napja

18.
JAN.

Szülői értekezletek a csoportokban

18.
JAN.

Gebevit szakmai bemutató

18.
JAN.

Implom József helyesírási verseny megyei döntő

18.
JAN.

Nevelőtestületi továbbképzés

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE