TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Családinap az egészség jegyében

2015. 05. 21. 09:21 | HÍREK

2015. május 16-án nagyszabású rendezvénynek adott otthont iskolánk. Az évek óta hagyományos családi napot egészségnappal egészítettük ki. Több helyszínen zajlottak az események, mindenki választhatott érdeklődésének megfelelően. A nagyszínpadon küzdő-és önvédelmi sportokkal, zumba és táncbemutatóval ismerkedhettek a résztvevők.

 

 

A nap folyamán változatos programokat kínáltunk kicsiknek, nagyoknak egyaránt: arcfestés, kézműves foglalkozás, ugráló csacsi, lovas kocsikázás, lufi hajtogatás. A felnőttek előadásokon tanácsokat kaptak, hogyan maradhatnak egészségesek, mit kell tenniük ennek érdekében. Az előadók a test és a lélek harmóniájára, Steiner József missziós lelkész pedig a hit és egészség kapcsolatára hívta fel az érdeklődők figyelmét.

 

Az idén is lehetőség nyílt arra, hogy véradáson segítsünk embertársaikon. Az egészségi állapotuk iránt érdeklődők egész nap ingyenes szűrővizsgálaton vehettek részt. Aki nyitott az új dolgokra egészséges és finom ételeket kóstolhatott, ismerhetett meg.

 

Ez alatt a szorgos kezek elkészítették a bográcsokban az ebédet, amit jóízűen fogyasztott el gyermek, szülő, nevelő együtt, s közben kötetlen, jó hangulatú beszélgetések zajlottak. Népes tömeg várta a színpadon fellépő sztárvendégeket. A 4 For Dance produkciója méltó zárása volt ennek a napnak!

 

A rengeteg előkészület, szervezés és fáradozás meghozta gyümölcsét, hiszen a vendégek elégedetten, jókedvűen tértek haza!

 

Az iskola nevelőtestülete

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.

Temetőlátogatás, elhunyt diákjaink, kollégáink sírjának felkeresése

25.
OKT.

Reformáció napja

25.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE