TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Blogíró verseny sportolóknak

0000. 00. 00. 00:00 |

A Kovács Pál Baptista Gimnázium az idei évben is meghirdeti tehetséggondozó versenyét a sportoló diákoknak. A téma: hogyan egyeztethető össze a sport és a tanulás?A verseny célja a nyelvi és intraperszonális területen kiválóságot mutató sportolók ösztönzése élményeik, tapasztalataik megfogalmazására az online világ népszerű műfaja, a blog kínálta lehetőségek szerint. Sport és tanulás összehangolása, továbbtanulási lehetőségek és a kettős karrier építése, a sport személyiségre gyakorolt hatása témában várjuk a sportoló diákok írásait immár két korcsoportban. Külön kerülnek díjazásra a 8-10. és a 11-12. évfolyam tanulói, a díjakat (laptop, iPhone, tablet) a Baptista Szeretetszolgálat ajánlja fel.

 

A verseny a baptista intézmények tanulóin kívül a Tehetségpontok, a sportiskolák és a 15. kerületi intézmények diákjai számára is nyitott.

 

A tehetséggondozó verseny két fordulóból áll. Az első forduló során egy oldalnyi terjedelmű írást várunk képpel, videóval az info@blogolj.hu címre. Az első forduló zárását követően az olvasókra bízzuk a döntés egy részét, a www.blogolj.hu honlapon szavazhatnak a legjobb bejegyzésekre. (A tavalyi évben 38446 szavazatot kaptak a blogírók.) A szavazatok alapján mindkét korcsoportból a hét legtöbb szavazatot gyűjtő blogíró automatikusan továbbjut a második fordulóba, három-három versenyzőnek a zsűri döntése alapján lesz lehetősége folytatni a blogolást.

 

A második forduló előtt, a tehetséggondozás jegyében, témanapon segítjük a további felkészülést. A szakmai zsűri és meghívott előadók a blogírás rejtelmeibe vezetik be a diákokat, miközben az online kommunikáció és a webszerkesztés világában is jártasságot szerezhetnek.

 

A versenyzőknek ezt követően immár egyedül kell 10 bejegyzést publikálniuk a www.blogolj.hu oldalon, az első három helyezésről a zsűri dönt. A versenybe a MATEHETSZ is delegál zsűritagot, a díjazottakat ajándékkal is jutalmazza.

 

Hogyan segítsünk diákjainknak a blogírást? A versennyel párhuzamosan meghirdetésre kerül a magyartanároknak szóló felhívás, mely során a blogírás tanításához várunk óraterveket. A szakma anyagokból külön kiadvány készül. A felhívás részletei a tehetseg.kpgimi.hu oldalon válnak elérhetővé.

 

Blogolj velünk!

 

www.blogolj.hu

 

Kovács Pál Baptista Gimnázium Tehetségpont

Kapcsolat: Kovács Mónika (info@blogolj.hu)

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Meggyőződésedet tartsd meg magadnak Isten előtt. Boldog az, akinek nem kell visszavonnia, amit helyesnek tart.""
(Római levél 14, 22)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.

Temetőlátogatás, elhunyt diákjaink, kollégáink sírjának felkeresése

25.
OKT.

Reformáció napja

25.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE