TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Bibliaismereti verseny Seregélyesen

2017. 05. 19. 11:35 | HÍREK

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola adott otthon 2017. május 18-án annak az általános iskolai alsó tagozatos bibliaismereti versenynek, ahová az ország több pontjáról érkeztek a nemes versenybe bekapcsolódó csapatok. 

Sajtos József igazgató úr köszöntője után Szabó Anna igazgatóhelyettes vezette a megnyitó műsort, amelyben a gyermekek műsora mellett Steiner József, a Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatójának megnyitóbeszéde, Kovács Dániel iskolalelkész köszöntője is helyet kapott. A helyi tanulók műsorát és a verseny feladatait Buzáné Penzer Anita hitoktató állította össze.

A versenyszámok ideje alatt a kísérő pedagógusok és a fenntartó képviselői megtekintették a Seregélyesi Értéktárházat, és megismerkedtek a helyi művészek ott kiállított alkotásaival.

A gyermekek változatos és vidám vetélkedését az ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztó zárta. Szép napja volt a gyermekeknek, a felkészítő tanítóknak, a segítőknek, és mindazoknak, akik jelen voltak - a Biblia üzenetének fényében.

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Október 23 megemlékezés

23.
OKT.

A Kossuth iskola műsora a városi ünnepen

23.
OKT.

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE