X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A kéz ügyességének művészete

2017. 07. 06. 12:31 | HÍREK

Az ARCONIC Köfém Kft. alapítványa támogatta azt a programot, amely a kézművesség hagyományainak jegyében méltó és értékes időtöltéssel ajándékozta meg a fiatalokat minap a településen.

Június 3-tól egy héten át angol nyelvű bibliai tábor helyszíne a sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskola, ahol idén már ötödik éve tölthetnek néhány nyári napot az angol nyelv gyakorlásával, tanulásával az erre vállalkozó diákok. Idén ötvennyolcan jelentkeztek a programokra, velük tizenhárom amerikai önkéntes foglalkozik, akik az Egyesült Államok Texas államából érkeztek a Fejér megyei községbe. Ők keresztény értékrend szerint ajándékoznak többnyire játékos, szórakoztató keretek között fontos, a jövő számára hasznosítható tudást a fiataloknak. De érkezett velük hét olyan amerikai misszionárius is, akik a településlányait, asszonyait várták délutánonként egy kis beszélgetésre, életviteli tanácsadásra: minden nap jócskán akadtak olyanok, akik éltek a lehetőséggel.

A szerda a kézművesség jegyében telt. Az ARCONIC Köfém Kft. önkéntes programjának támogatásával szervezett egy olyan délutánt a Sárosdi Kézműves Egyesület, amely a már csaknem elfeledett foglalkozások mesterfogásainak felidézésére csábította a szünidőt töltő fiatalokat. Takács Istvánné, az egyesület elnöke elmondta: az alkalomhoz az általános iskola nyári angol nyelvű táborát választották, így alakítva ki jó együttműködést az intézménnyel és a támogatóval. Aki akart, szőhetett, önthetett ólomkatonát, mások ékszereket készítettek az idősebb mesterek útmutatása mellett.            

 

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanárok utolsó munkanapja, Záró nevelőtestületi értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet (10:00 óra)

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet 8 órától

28.
JÚN.

Igazgatói elemzés, intézkedési terv küldése.

28.
JÚN.

Tanévzáró ünnepély

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró nevelőtestületi értekezlet

28.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE