TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A BIG diákjai egy német újságban

2017. 04. 06. 12:24 | HÍREK

Az Erasmus+ mobilitás keretén belül szervezett márciusi külföldi szakmai gyakorlatunkon résztvevő diákjainkról egy német helyi újság fotót jelentetett meg. A Budapesti Innovatív Gimnázium és Szakgimnázium magyar diákjai és a Bad Doberan-i iskola német diákjai büszkén mutatják az Europass mobilitási igazolványukat a Bad Doberan-i iskola előtt. A képen a diákjaink, Pálvölgyi István mesterszakács oktatónk és a német diákok láthatóak. 


A projekt záró disszeminációja március 30-án volt az iskolánk diákjainak és munkatársainak. Galgóczy Éva koordinátor nyitotta meg a rendezvényt, és foglalta össze a 2016-os Erasmus + programot, melynek záróakkordja volt a márciusi projekt. Megdicsérte a résztvevő diákokat, hogy nagyon együttműködőek, rugalmasak, érdeklődőek és szorgalmasak voltak, aminek köszönhetően minden felmerülő problémát könnyen meg tudtak oldani. A diákok prezentálták a szakmai gyakorlatukat (Zemniczki Viktória-Diószegi Vivien, Varga Karolina-Szabó Eszter és Portik Dóra). A prezentáció saját készítésük kép- és filmanyagból készült. A filmet Nagy Márk Ádám készítette. A videó képes összefoglalója volt a kint töltött napoknak. A munkában készült képek mellé bekerült a szabadidő eltöltése is. Továbbá fontosnak tartották, hogy Pálvölgyi István szakoktatóval történt közös főzésekről is megemlékezzenek, ezeket „Örömfőzésnek” nevezték el.
A terem megtelt diákokkal, a vendéglátósok mellett eljöttek a kiadványszerkesztős diákjaink is.
A nap várt eseménye volt az Europass Mobilitás igazolvány átadása, melyet Szabóné Borbás Anikó igazgató asszony adott át a projektben résztvevő diákoknak. A disszeminációt Galgóczy Éva tanárnő zárta le, és felhívta a figyelmet arra, hogy nyáron indul a következő programunk, sikeres pályázati elbírálás esetén.

Köszönjük diákjainknak az élményekkel teli beszámolót!

A képhez tartozó eredeti szövegrész: 
Präsentieren stolz ihre „Euro-Pässe“: deutsche und ungarische Azubis vor der Beruflichen Schule in Bad Doberan.

Quelle: Foto: Lennart Plottke

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.

Temetőlátogatás, elhunyt diákjaink, kollégáink sírjának felkeresése

25.
OKT.

Reformáció napja

25.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE