X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

100 cipősdoboznyi ajándék az EURO-ban

2014. 12. 17. 09:36 | SULI BLOG - DIÁKOK ÍRÁSAI

Immáron második alkalommal rendeztek cipősdoboz osztást az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában. Az intézmény a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtési akciójához csatlakozott, melynek debreceni ünnepnapjára, az összegyűlt dobozok átadására 2014. december 12-én került sor.

 

 

 

Az ünnepség délután 16.30-kor kezdődött. Száz gyermek, óvodások, alsó és felső tagozatos diákok, valamint szüleik tiszteltek meg minket részvételükkel és kaptak nagy szeretettel és jó szívvel összeállított csomagot. A gyerekek örömmel várták az ajándékokat; egészen csodálatos élmény volt saját szemmel látni, hogy szemükben ott csillogott az öröm, a boldogság.

 

Novákné Kónya Zita igazgatónő köszöntője után következett az ünnepség számomra legmeghatóbb része, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének, Szenczy Sándornak a beszéde, melyben kiemelte, kapni jó, de adni ezerszer jobb, ha az ember tiszta szívvel, szeretettel adja. Két legkedveltebb történetét mesélte el nekünk: az egyik tanulsága az volt, hogy ha az ember nem hall vagy nem lát, akkor is érezheti és éreztetheti a szeretetet. A másik egy kambodzsai kisgyerekről szólt, aki jelképesen szívét markolta meg s adta oda, kifejezve ezzel érzéseit.

 

Sokan könnyeztek, meghatottság látszódott mindenkin – ezek után nehéz volt megszólalnom, hiszen én következtem a műsorban. Két, számomra legkedvesebb dalt énekeltem, melyek a szeretetről és a szerelemről szólnak. Tágra nyílt szemekkel néztek a gyerekek, ami hihetetlen érzés volt; mindenki mosolygott.

 

Ezután az ajándékok kiosztása következett – Szenczy Sándor és iskolánk pedagógusai is osztották a csomagokat.

 

Ünnepségünket Szabó Csaba oktatási igazgató zárta, megköszönve a sok munkát és a fáradhatatlanságot. A délután vendéglátással fejeződött be, üdítőt és házi süteményeket kínáltunk a gyerekeknek, valamint mindenki válogathatott a ruhaadományokból is.

 

Igazán jó helyre kerültek az ajándékok – reméljük, mindenkinek szereztünk egy kellemes, emlékezetes délutánt.

 

Jónás Evelin 10. A

EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanárok utolsó munkanapja, Záró nevelőtestületi értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet (10:00 óra)

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet 8 órától

28.
JÚN.

Igazgatói elemzés, intézkedési terv küldése.

28.
JÚN.

Tanévzáró ünnepély

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

28.
JÚN.

Tanévzáró nevelőtestületi értekezlet

28.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE