TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Az év nevelőtestülete 2013-ban: Illéssy Sándor Baptista Szakközép- és Szakiskola

2014. 01. 09. 15:33 | HÍREK

 

A Baptista Szeretetszolgálat Elnöksége 2013-ban AZ ÉV NEVELŐTESTÜLETE DÍJATadományozta az Illéssy Sándor Baptista Szakközép- és Szakiskolának. A díjat első alkalommal adományozták, és egy közösség részesült elismerésben. Egy olyan közösség részesült elismerésben, amely pedagógiai alaptevékenységén túl sokrétű munkájával, elkötelezettségével élővé és jól szemléltethetővé teszi a baptista intézmények mottóját: több mint iskola.

A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásába való kerülés, az új fenntartó számunkra újszerű kezdeményezései, programjai energiát és fantáziát mozgattak és mozgatnak meg. Iskolánk 43 éves múltja alatt többször változtak az iskola falai, épületei, de nem változott a bennük munkálkodó pedagógusok fő célja: emberséget és tudást adni tanítványainknak, hogy megfelelő személyiségjegyekkel felvértezve értékes emberekké váljanak.

MINDEN TISZTELET ÉREM elismerésben részesült Demeter István tanár úr, aki 33 éve, 1980-ban kezdte pályafutását iskolánkban. Demeter István tanár úr a fémipari tantárgyak oktatójaként, osztályfőnökként, a kézilabda szakosztályunk edzőjeként, munkaközösség-vezetőként tartósan magas színvonalú, aktív, önzetlen munkavégzésével hozzájárul iskolánk sikereihez. Gratulálunk elismeréséhez! Milyen lehet intézményvezetőként egy ilyen közösségben dolgozni? Áldás. 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról

21.
JAN.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

21.
JAN.

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról.

21.
JAN.

A Magyar Kultúra Napja- Kazinczy szépkiejtési verseny

21.
JAN.

Szülői értéekezlet, a féléves munka értékelése

21.
JAN.

Nyílt nap a leendő 1. osztályosok szüleinek

21.
JAN.

Nevelés nélküli nap Féléves értekezlet

22.
JAN.

A magyar kultúra napja

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE