TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

„Ezer kincs, ezer nyár”

2016. 09. 27. 15:28 | HÍREK

Iskolánk hagyományai közé tartozik, hogy a nyári szünidőben egy hetes táborozási lehetőséget kínálunk tanulóinknak. Idén - immár nyolcadik alkalommal - szedtük a sátorfánkat, s új helyszínen, a varázslatos szépségű Tisza-tó partján, Tiszafüreden élveztük a tábori élet minden szépségét, izgalmát hatvanhat gyermekkel.

 

 

Mire fogunk szívesen emlékezni? Nem egyszerű dolog felsorolni, hiszen tolulnak az emlékek. Gyönyörű volt maga a táborhely, a kör alakban elhelyezkedő faházakkal a festői környezetben. A poroszlói ÖKO Centrum pazar növény és állatvilága, a kilátóból elénk táruló panoráma. A nem mindennapi vízi játszótér, ahol esetlenül botladoztunk.

 

Kalandos úton, motorcsónakkal jutottunk át a Kaland-szigetre. A legvakmerőbbek szédítő magasságokban teljesítették a bátorságpróbát, de a kicsik is megdolgoztak a különböző feladatok teljesítésével, a mini akadályok leküzdésével.

 

A napi programok megkoronázása természetesen a strandolás volt. A morotva kellemes, selymes vize elviselhetővé tette a hőséget. Egyetlen napon nem volt kegyes hozzánk az időjárás, de azt sem töltöttük tétlenül. Szellemi vetélkedővel bővítettük ismereteinket a Tisza-tóról, s készültünk az esti csapat bemutatkozásokra. Különböző zenei irányzatoknak megfelelően öltöztünk be és táncoltunk önfeledten, amit a discoban folytattunk.

 

Szobaszépségversenyben, ugrálókötél-hajtásban, fociban mérték össze tudásukat a táborlakók.  S mi sem volt méltóbb a tábor zárásához, mint a naplementés vízi túra. A kikötőből induló gyors halászhajók megteltek gyerekzsivajjal, ami a holtág zegzugos vízi útjain elhalkult. A buja növényzet láttán elállt a szavunk. Megfigyelhettük a madarakat táplálkozás közben. Tőlünk karnyújtásnyira vadászott az ismert gyermekmondóka vakvarjúcskája, a bakcsó. S az igazi meglepetés a nyílt vízen, a Tiszán várt ránk. Olyan felvételek készültek a naplementéről, amiről eddig úgy gondoltuk, hogy csak photoshop segítségével lehetséges. A természet azonban bebizonyította, hogy ezer, számunkra új látványosságával elkápráztatja az embert.

 

Köszönjük ezt a csodálatos hetet igazgatónőnek, támogatóinknak, szülőknek, szervezőknek! Reméljük jövő nyáron is beszámolhatunk hasonló kellemes emlékekről!

 

                               István Király Baptista Általános Iskola

táboroztató pedagógusai és diákjai

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megemlékezés a kommunizmus áldozatairól

22.
FEBR.

A kommunista és egyéb diktatúrák áldozataira emlékezünk

22.
FEBR.

Kommunista diktatúra áldozatai

22.
FEBR.

Nyílt farsang a szülők bevonásával, részvételével

22.
FEBR.

Megemlékezés a kommunista és egyéb diktatúrák áldozataira

22.
FEBR.

Nevelés nélküli munkanap (2.) Inklúzíó (?)

22.
FEBR.

Farsang - Petőfi Óvoda

22.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE